Projekt: Četiri godišnja doba – sinergija glazbe i ekologije

Radni sastanak partnera na projektu „ČETIRI GODIŠNJA DOBA – sinergija glazbe i ekologije“ kojem je nositelj Institut za zborsku glazbu „Polifonija“, a voditeljica dr. sc. Antoaneta Radočaj-Jerković.

Projekt je odabran je za sufinanciranje od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2021./2020.

Kroz brojne će, prvenstveno glazbene aktivnosti i zborske radionice djeca razvijati svoje glazbene, vokalne sposobnosti, ali baš kao što i naziv projekta govori, kroz sinergiju će glazbe i ekologije učiti o očuvanju prirode, održivom razvoju i zdravim stilovima života. Planirano je i snimanje audio i audio-vizualnih materijala, održavanje okruglog stola, a pozitivnog ozračja tijekom projekta zasigurno neće nedostajati jer će u njemu sudjelovati i zajednički djelovati oko 140 djece iz različitih područja Osječko-baranjske županije. To su članovi Dječjeg zbora Osječki zumbići te učenici iz četiri partnerske osnovne škole: Osnovna škola Višnjevac, Osnovna škola Tenja, Osnovna Škola Frana Krste Frankopana i Osnovna škola Ernestinovo. Partneri na projektu su i Akademija za umjetnost i kulturu / The Academy of Arts and Culture, Nastavni zavod za javno zdravstvo OBŽ, Centar za poduzetništvo te Udruga PLANTaža koji će uz Polifoniju biti zaduženi za provedbu nekih od projektnih aktivnosti.

Izvor: https://www.facebook.com/osjeckizumbici

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: