Gostovanje u radio emisiji HRT Radio Osijeka Draženov glazboplov

Antoaneta Radočaj-Jerković bila je gošća 77. izdanja popularne radio emisija HRT Radija Osijek Draženov glazboplov urednika i legendarnog osječkog radio voditelja, poznavatelja i kroničara glazbenog života grada, Dražena Dragušice.

Izvor: https://www.facebook.com/drazenovglazboplov

Draženov glazboplov je emisija “o Osijeku i glazbi, a sve to uz goste koji vole Osijek”. Emisija je emitirana u subota, 18. lipnja 2022. u 14,05, a reprizirana u srijedu 22. lipnja u 21 sat.

Ako ste propustili emisiju, a zanima Vas, možete je poslušati ovdje.

https://www.mixcloud.com/DraženDragušica/77draženov-glazboplov-antoaneta-radočaj-jerković-autor-dražen-dragušica-18062022/

Iz najave sa službene Facebook stranice emisije :

“77. Draženov glazboplov – Naš Osijek kroz priče, razgovore i glazbu u ovoj emisiji dobiva dokumentarni materijal koji ga smješta baš tamo gdje mu je mjesto – u kulturni, glazbeni centar ovog dijela Europe. Pratimo, bilježimo i promoviramo davno nastale vrijednosti, ali i one koje nastaju danas i za koje predviđamo da će nastajati u budućnosti.

Upravo zato gošća 77. emisije je članica i kapetanica osječke glazbene reprezentacije Svijeta – to je teta Neta – Antoaneta Radočaj Jerković. HR Radio Osijek Subota 18.06.2022. u 14,05″

#osijekmetropolaglazbe #drazenovglazboplov #osjeckiglazboplov

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: